حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز کیهان به سخنان حسن روحانی در جمع ورزشکاران و جشنواره فارابی واکنش نشان داد و نوشت:
1- روز جمعه آقای روحانی رئیسجمهور محترم در مراسم تجلیل از مدالآوران بازیهای آسیایی و پارا آسیایی بار دیگر منتقدان دولت را به باد انتقاد گرفت و ضمن متهم کردن آنان به همصدایی با دشمنان، خطاب به ورزشکاران پرسید؛ «اگر کسی - درمسابقات- با طرفداران حریف همصدا شود، برای شما قابل قبول است؟» و در توضیح بیشتر گفت «اگر آنجا ورزشکار ایرانی پیروزی به دست نیاورد، حریفان کف بزنند و کسی با آنها همصدا شود، آیا این موضوع نزد ایرانیان قابل قبول است؟ هیچکس نمیپذیرد تا تحت پوشش انتقاد برای حریف کف بزند»!
درباره این اظهارنظر آقای دکتر روحانی که معطوف به منتقدان هستهای بود و دیروز در جشنواره فارابی نیز به گونه دیگری تکرار شد، گفتنی است؛
اولا: ایشان تلویحا میفرمایند که در مذاکرات هستهای یکسال و چند ماهه اخیر، تیم هستهای کشورمان بازنده و پیروزی با 5+1 بوده است، «اگر آنجا که ورزشکار ایرانی پیروزی به دستنیاورد و...»!
ثانیا: ایشان کدام منتقدی را میتوانند آدرس بدهند و دستکم یک نمونه - تاکید میشود فقط یک نمونه - بیاورند که برای پیروزی حریف کف زده و گروه 5+1 را تشویق کرده باشد؟! و این در حالی است که همه شواهد مستند و موجود حکایت از آن دارد که منتقدان برخلاف اظهارات آقای روحانی، در همه موارد - بدوناستثناء- زیادهطلبی، باجخواهی و قانونشکنی حریف را به شدت محکوم کردهاند، آیا نمونهای غیر از این سراغ دارند؟!
ثالثا: فقط نیمنگاهی به انبوه پرحجم اخبار و گزارشها، به وضوح نشان میدهد که مقامات رسمی و رسانههای حریف هربار بعد از هر مذاکره، به خاطر امتیازات نقدی که دریافت کردهاند، برای جناب دکتر روحانی و تیم هستهای کشورمان کف زده و نرمش بیجای منجر به امتیازدهی آنان را ستودهاند! و در همان حال به منتقدان، با اهانتآمیزترین عبارات و اظهارنظرها حمله کردهاند.
رابعا: با توجه به نکات یاد شده و ضمن پوزش از رئیسجمهور محترم، ایشان در تمثیل مورد اشاره خویش، صورتمسئله را تغییر دادهاند و حال آن که باید میپرسیدند و یا باید از ایشان پرسید؛ اگر در یک مسابقه فوتبال، یکی از اعضای تیم کشورمان، چندین بار متوالی به دروازه خودی گل بزند! واکنش منطقی و عاقلانه تماشاگران و منتقدان چه خواهد بود؟ و چه باید باشد؟ آیا غیر از این است که از سرمربی میخواهند بازیکن خطاکار و یا غیرحرفهای را «تعویض»! کند؟! اما اگر معلوم شود خطای بازیکن مورد اشاره به علت راهنماییها و راهکارهای غیرحرفهای و غلطی بوده است که خود سرمربی به وی ارائه کرده بود، از تماشاگران و منتقدان چه انتظاری هست؟ آیا انتقاد - و حتی نه اعتراض- به سرمربی کمترین و ابتداییترین حقی نیست که بایستی تماشاگران و منتقدان دلسوز از آن برخوردار باشند؟! بدیهی است در هیچیک از دو حالت یاد شده- که حالت سومی هم ندارد- هیچکس حریف را تشویق نمیکند، که نکرده است و البته هیچکس هم برای بازیکنی که به دروازه خودی گل میزند و سرمربی که به وی راهکارهای خطا میدهد، کف نمیزند و نباید بزند!
2- این واقعیت اگرچه تلخ و ناگوار است ولی متأسفانه قابل انکار نیست که انتقاد اخیر رئیسجمهور محترم از منتقدان- بازهم با عرض پوزش- به دولت ایشان باز میگردد. زیرا جناب روحانی و برخی از دولتمردان ایشان بودهاند که طی یکسال و چند ماه گذشته، برای پیروزیهای حریف کف زدهاند! و بیآنکه امتیازی بگیرند، حریف را پس از هر امتیازی که دریافت داشته است تشویق کردهاند و بدیهی است این تشویقهای نابجا با «تحقیر»! هرچند ناخواسته دولت و ملت ایران همراه و همزاد بوده است که برشمردن موارد آن به درازا میکشد ولی به عنوان تازهترین نمونه میتوان به تسلیم ایشان در برابر زورگویی و خواسته غیرقانونی آمریکا اشاره کرد که از صدور ویزا برای آقای حمید ابوطالبی به عنوان نماینده رسمی ایران در سازمان ملل متحد خودداری کرده بود و جناب رئیسجمهور با عقبنشینی آشکار، آقای خوشرو را به جای او معرفی کرد. این عقبنشینی در حالی است که آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی خود بر حفظ اعتبار و حرمت پاسپورت ایرانی تأکید کرده بود و باید پرسید، آیا تن دادن به بیاحترامی آمریکا نسبت به پاسپورت ایرانی آنهم در مقیاس خودداری از صدور ویزا برای نماینده رسمی رئیسجمهور کشورمان که در تاریخ سیو چند ساله انقلاب سابقه نداشته است، تشویق حریف به این حرمتشکنی در سطوح دیگر نیست؟!
اوایل سال جاری، پلیسامنیت نروژ در اقدامی غیرقانونی، 64 تن از دانشجویان ایرانی را که به تحصیل در رشتههای فناوری هستهای مشغول بودند، اخراج کرد. دولت حافظ حرمت پاسپورت ایرانی چه واکنشی نشان داد؟! و...
3- آقای دکتر روحانی در دفاع از اقدام نابجای راهپیمایی ظریف و کری نیز متأسفانه صورت مسئله را تغییر داده و میفرمایند؛ «این که بگوئیم یک دیپلمات تند راه رفت یا کتش کج بود، عینکش چه طور بود که حرف نشد، باید به دیپلماتهای شجاعمان افتخار کنیم».
که ضمن تقدیر از زحمات شبانهروزی دیپلماتهای محترم کشورمان، باید از جناب روحانی پرسید، غیر از خود شما چهکس دیگری به «کج بودن کت آقای ظریف»! یا «فلانطور بودن عینک» ایشان انتقاد کرده است؟! چرا به جای پوزش از ملت به خاطر اقدام نابجای وزیر محترم امور خارجه که اهانت به حیثیت نظام و مردم بود، صورت مسئله را به گونهای تغییر میدهید که بتوانید با استناد به آن منتقدان را مسخره کنید و از کنار این حرکت ناشایست که مفهومی جز مسخره کردن ملت نداشت، بیپاسخ عبور کنید؟!
قدمزدن آقای ظریف با جان کری در ژنو که بلافاصله روی آنتن رسانهها رفت برخلاف آنچه جنابعالی میفرمائید یک اقدام بشردوستانه! نبود، بلکه دقیقا همانگونه که دشمنان نیز - برای آن کفزدند و هورا کشیدند- به مفهوم آن بود که؛ علیرغم نظر انقلاب و نظام و مردم ایران که با ارائه هزاران سند غیرقابل تردید، آمریکا را قاتل صدها هزار ایرانی بیگناه، غارتگر ثروت ملی ایرانیان، حامی آشکار تروریستها، طراح و مجری دهها توطئه و... میدانند، دولت جنابعالی هیچ مانعی برای دوستی صمیمانه با آمریکا در میان نمیبیند!
این اقدام بیآنکه آقای ظریف بداند و یا بخواهد، دهنکجی به انقلاب و نظام و مردم و مخصوصا صدها هزار شهیدی است که خون پاکشان به دست آمریکای جلاد بر زمین ریخته شده است... کت و عینک آقای ظریف در کدام نقطه این ماجرا مطرح بوده است که حضرتعالی به آن اشاره میفرمائید؟!
و یا حضور وزیرخارجه محترم در پاریس، آنهم دقیقا در حالی که دولت فرانسه نمایش زشت حمایت از کاریکاتور موهن علیه رسولخدا(ص) را برپا کرده و برای چاپ این کاریکاتور موهن مبلغ یک میلیون یورو به نشریه شارلی کمک مالی کرده بود، چگونه قابل توجیه است؟ و کدام «عقل سلیمی» که حضرتعالی به آن اشاره فرمودهاید میتواند این حرکت را تائید کند.
4- و بالاخره، این نکته نیز گفتنی است که معمولا کسانی به هنگام مناظره یا احتجاج بر «بدیهیات» تأکید میکنند که قصد دارند، منتقد خود را به انکار آن موضوع یا امر بدیهی متهم کنند. مثلا کسی که در جریان یک مناظره یا مباحثه میگوید «آقایان باور بفرمائید که الان روز است» به طور آگاهانه یا ناخودآگاه این گزاره را به مخاطبان القاء میکند که گویی طرف انتقاد کننده، این امر بدیهی را منکر شده و روز روشن را «شب»! میداند! متأسفانه بخشی از سخنان رئیسجمهور محترم - حتی اگر ایشان نخواسته باشند نیز- میتواند مصداق نکته فوقالذکر باشد، از جمله این که «ما نیاز به آزادی داریم که شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی که سر میدهیم، بخشی از آن مربوط به آزادی محیط دانشگاه است» و باید پرسید؛ مگر در دانشگاهها آزادی وجود ندارد؟! و...
رهبر معظم انقلاب اسلامی روز گذشته با حضور در نمایشگاه دستاوردهای صنعت نانو به مدت یک ساعت و نیم از دستاوردهای دانشمندان این صنعت بازدید کردند. این بازدید درست چند روز پس از دیدار با قهرمانان ورزشی کشور و صدور نامه تاریخی در معرفی واقعیت جهان اسلام و البته کمی قبل تر پس از حضور در دانشکده افسری امام علی (ع) بود.
دیدارهایی با حضور جوانانی که در عرصه های مختلف جزو داشته ها و قدرت درونزا و سرمایه داخلی این کشور هستند. جوانانی که با اتکا به فرهنگ اسلامی ایرانی باعث پیشرفت، اقتدار و کسب افتخار و عزت برای کشور می شوند و مانع از شرمساری مردمان این سرزمین در عرصه های بین المللی هستند.
نکته جالب این دیدارها شاید در مقایسه آماری با چنین حضورهایی در مجامع علمی و نظامی در سال های گذشته و البته برهه های حساس و بازه زمانی روی دادن این بازدیدها نهفته است. اتفاقاتی که با مرور تقویم سال 93 بویژه در اردیبهشت ماه و در آستانه اوج گیری مذاکرات برای پایان مهلت شش ماهه توافق ژنو با حضور در شرکت اقتصادی مپنا و بازدید از دستاوردهای دفاعی سپاه گره می خورد.
امروز نیز دیدارهای اخیر رهبری پس از تمدید دوباره مذاکرات و دیدارهای اخیر دیپلمات ها و وعده رسیدن به توافق نهایی تا 22 بهمن شکل گرفته است. نکته ای که محور اصلی و مشترک این بازدیدها و دیدارها از توانمندی های مختلف داخلی کشور است.
مرور اهم بیانات رهبر انقلاب در این دیدارها نیز نکات مشترکی دارد که اقتصاد مقاومتی، تکیه بر قدرت داخل، حفظ عزت و اقتدار کشور و گره نزدن مشکلات کشور با مذاکرات، تحریم و دیپلماسی سیاسی از جمله مهمترین این موضوعات هستند.
اجرای فرآیند نظارت و راهبری در قالب هایی متفاوت و فراگیر
باید در نظر داشت که رهبر انقلاب به عنوان راهبر و ناظر و مدیریت کننده فعالیت های کشور، بی دلیل و بدون توجه به زمان و شرایط، فعالیتی را در برنامه قرار نمی دهند. حضور در عرصه های توانمندی داخلی کشور به طور متوالی و اشاره به موضوع «ما می توانیم» همه پیام های روشنی است که رهبر انقلاب برای آحاد ملت و البته دولتمردان و سیاستمداران داخلی ارائه کرده اند.
با عنایت به وظایف رهبر انقلاب در نظارت بر اداره امور و راهبری کشور، ایشان حضور و ورود مستقیم در بسیاری از امور را صحیح نمی دانند و تلاش دارند در عین حفظ استقلال مدیریتی و تصمیم گیری مسئولان بخش های مختلف، بر نحوه عمل و رعایت اصول و خطوط قرمز در زمینه های مختلف نظارت جدی انجام کنند.
به همین جهت است که ایشان در برهه های زمانی خاص بسته به نوع مساله با ارائه بیانات یا برخی بازدیدها، فرآیند نظارت و راهبری را در قالب هایی متفاوت و البته تاثیرگذار و ملموس به اجرا در می آورند. این نوع عملکرد علاوه بر قابل فهم کردن پیام های روشن رهبر انقلاب برای مسئولان، درک شرایط حساس و نحوه عمل مورد نیاز را برای همه آحاد ملت فراهم می کند.
غربی ها بهتر از داخلی ها پیام های رهبر انقلاب را دریافت می کنند
علاوه بر این، نکته مهم تر نوع نگاه طرف های غربی به رفتارها و بیانات رهبر ایران به عنوان مبنای عقلی و رفتاری جمهوری اسلامی در مناسبات بین المللی است. آنها خیلی خوب و حتی بهتر از مسئولین داخلی، بیانات و رفتارهای رهبر معظم انقلاب را مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار می دهند و پیام های نهفته و بارز آن را استخراج کرده و مبنای عمل و تصمیم گیری خود قرار می دهند.
برای مثال «رهبر انقلاب اسلامی اردیبهشت ماه گذشته بعد از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بازدید از این نمایشگاه را بسیار شیرین و فراموش نشدنی خواندند و تاکید کردند: مهمترین درس این نمایشگاه، اثبات استعداد و توانایی ملت ایران برای ورود به میدان های دشوار و میدان هایی است که دشمن قصد ممنوع الورود کردن آنها را دارد. این نمایشگاه به همه ما مسئولان پیام اقتدار و توانایی درونی را می دهد و اعلام می کند که «ما می توانیم». ایشان با اظهار گلایه از توجه جدی نکردن برخی مسئولان به پیام اقتدار و توانایی درونی خاطر نشان کردند: متاسفانه در برخی از بخش ها مدیران ما این پیام را درک نمی کنند«
تاثیر این بیانات و بازدیدها در مناسبات بین المللی آنجایی مشخص است که یکی از مقامات غربی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب می گوید: ما هرچه تلاش می کنیم تا پیچیده ترین نقشه ها را برای به زمین زدن ایران به کار ببریم، رهبر ایران با یک سخنرانی همه نقشه ها را نقش بر آب می کند!
امروز نیز در آستانه مذاکرات برای رسیدن به توافق نهایی در موضوع هسته ای، که نقطه عطفی در تاریخ سیاسی ایران و جهان خواهد بود این رفت و آمدها و بیانات خاص علمی و عزتمندانه رهبری، پیام های خاصی را برای همه مردم و البته مسئولین و از همه مهم تر طرف های خارجی مذاکرات در پی دارد.
مسئولان باید موضوع تحریم را به طریق دیگری حل کنند
«حضرت آیتالله خامنهای در ادامه بازدید خود در اردیبهشت ماه 93 از توانایی های موشکی سپاه پاسداران افزودند: من همواره طرفدار ابتکار در سیاست خارجی و مذاکره بوده و هستم و توصیه همیشگی من به مسئولان این بوده که در سیاست خارجی و مبادلات بین المللی هرچه تلاش و ابتکار وجود دارد به کار بندند اما نباید نیازمندی های کشور و برخی مسایل همچون تحریم ها، به مذاکره گره زده شود. مسئولان باید موضوع تحریم را به طریق دیگری حل کنند.«
تیم مذاکره کننده ایرانی باید بدانند که پیام این دیدارها و بیانات چیزی جز حفظ عزتمندی، استقلال ملی و سرعت گرفتن مسیر پیشرفت در کشور نیست و تکیه به توانایی های داخلی و قطع امید از خارج راه رسیدن به این اهداف است.
تکرار عبارتی نظیر قدرت درونزای، پیشرفت های علمی داخلی، ظرفیت های بومی، ما می توانیم و تحسین پیشرفت های اخیر که ما در زمره 20 کشور قدرتمند علمی و اقتصادی جهان قرار داده است، همه و همه موید این موضوع است که نباید مشکلات داخلی و مساله تحریم ها را به مذاکرات گره بزنیم.
امروز هم هنوز برخی نمی دانند که می توانیم!/ چشم امیدمان به دستان گرگ ها نباشد
طبق فرمایشات رهبری هر جا ضعفی بروز کرد یا دستانمان خالی شد، تحریم ها سر بر می آورد و بسیار ساده لوحانه است که ما بخواهیم مشکلات ناشی از این زورگویی و ظلم آشکار را با دستان ظالمان و بانیان آن رفع کنیم. چشم امیدمان نباید به دستان گرگی باشد که در تلاش برای نابودی آرزو هایمان است.
«رهبر انقلاب اسلامی نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه را نمونه ای عملی از استعداد و توانایی ملت ایران و جمع کردن عزم صاحبان عزم و توانایی پیشرفت در کشور دانستند و خاطر نشان کردند: «باید بدانیم که می توانیم».
حضرت آیتالله خامنهای با تاکید بر اینکه عمده مشکل ملت ها، اطلاع نداشتن از توانایی خود است، افزودند: مشکل ملت ایران تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی این بود که نمی دانست، می تواند، همانطور که امروز هم هنوز برخی نمی دانند که می توانیم!"
البته امیدواریم مذاکرات اولیه، توافقات نیم بندی عمل نشده و اقدامات پیرو آن به مسئولان تجربیات خوبی داده باشد. چرا که همه دشمنان این کشور، می دانند که همه ما و ملت ایران، به دنبال منافع ملی همراه با اقتدار هستیم. قرار نیست منافع ملی را در شرایط ضعف دنبال کنیم. اقتدار و منافع دو سویه است و همزمان باید تامین شود.
باید استفاده از تجربیات و نقد و بررسی های چند ماهه و مواضع غرب بتواند تیم مذاکره کننده را در شرایط بهتری وارد دور جدید مذاکرات کند.
حضور رهبر انقلاب در گروه صنعتی دانش بنیان مپنا با 100 پروژه به ارزش 30 میلیارد یورو
رهبر انقلاب در روز 10 اردیبهشت ماه سال جاری نیز همزمان با ایام روز کارگر از گروه صنایع دانش بنیان مپنا نیز بازدید کردند.
مپنا یکی از بزرگترین گروه های صنعتی دانش بنیان کشور است که به واسطه موفقیت های علمی و صنعتی ارزش سهام بالایی در بازار بورس ایران را به خود اختصاص داده است.
مپنا، یک بنگاه اقتصادی ایرانی است که به همراه 39 شرکت زیرمجموعه خود، تحت لوای گروه مپنا در زمینه توسعه و ساخت نیروگاههای حرارتی و همچنین اجرای پروژههاى نفت و گاز و ریلى بصورت پیمانکار اجرایی کلید در دست (EPC) و سرمایهگذاری خصوصی (IPP) فعالیت میکند.
از آغاز تأسیس در سال 1371، گروه مپنا اجرای نزدیک به 100 پروژه به ارزش بیش از 30 میلیارد یورو را در کارنامه خود ثبت کرده است. علاوه بر آن 60 محصول گوناگون و 85 نوع خدمات مختلف را به مشتریان خود عرضه میکند.
هرجا تحرک نشان دهیم، احساس می کنند تحریم کار بیهوده ای است؛ مثل قضه سوخت 20 درصد
»رهبر انقلاب در بازدید از گروه صنعتی مپنا، اظهار داشتند: تحریم مال آنجایی است که دست شما بسته است. در هر بخشی که شما بتوانید از خودتان تحرّک و پیشرفت نشان دهید، طرف احساس میکند تحریم یک کار لَغوی است، کار بیهودهای است، کار ابلهانهای است؛ مثال واضح آن همین موادّ اورانیوم غنی شده بیست درصد است که ما برای این نیروگاه تحقیقاتی تهران نیاز مبرمی داشتیم. ذخیره کشور داشت تمام میشد، این نیروگاه میخوابید، رادیوداروها که مورد نیاز بود و در اینجا تولید میشد، از دسترس مردم دور میشد؛ مسئولین در تلاش افتادند که بیست درصد را تهیّه کنند«.
قضیه ساخت بیست درصد در مذاکرات؛ یک ماجرای شیرینِ طولانیِ شنیدنی است
در بخش دیگری از این دیدار، مقام معظم رهبری ضمن تاکید بر توانایی ها و حرکت به سمت استقلال ملی در همه عرصه ها تصریح کردند: «ماجرای بازی درآوردنِ قدرتمندان دنیا - در رأس همهشان آمریکا و بعضی قدرتهای دیگر - سر قضیّه بیست درصد، یک ماجرای شیرینِ طولانیِ شنیدنی است که چه کردند اینها! ما حاضر بودیم این را بخریم، آنها به انواع و اقسام حیَل متشبّث میشدند که اشکالتراشی کنند، تا اینکه بالاخره جمهوری اسلامی به این نتیجه رسید که بیست درصد را باید خودش تولید کند، [اما] آنها باور نمیکردند که این کار تحقّق پیدا کند و باور نمیکردند بعد از آنکه بیست درصد تولید شد، امکان تولید سوخت از آن بهوجود بیاید؛ یعنی بتوانند میلهی سوخت و صفحه سوخت بهوجود بیاورند؛ این کار را هم جوان های جمهوری اسلامی - مثل شماها - دانشمندان جوان، با هوششان، با ابتکارشان، با مدیریتهای خوب توانستند انجام بدهند.
هر جا شما ضعیف باشید، بداَدایی آنها بیشتر میشود
ایشان در ادامه بازدید از گروه مپنا تاکید می کنند: فشار دنیا، بد اَداییهای قدرتهای گوناگون بزرگ و کوچک دنیا در مقابل نظام جمهوری اسلامی و هر نظام مستقلّی، تابع ضعف و قوّت این نظام است؛ هر جا شما ضعیف باشید، بداَدایی آنها بیشتر میشود؛ هر جا شما قوی بودید، توانا بودید، روی پای خودتان توانستید بایستید، آنها مجبور می شوند مؤدّبانهتر با شما رفتار بکنند، منطقیتر با شما رفتار بکنند؛ این کلید حلّ همه مشکلات کشور است.
باید کشور از درون بجوشد. تولیدتان را، اقتصادتان را، آیندهتان را، بایستی خودتان از درون تأمین کنید؛ و ملّت ایران، ملّت بااستعدادی است؛ میتواند؛ [هم] ذخایر انسانی ما بینهایت است، هم ذخایر طبیعی ما خوشبختانه خیلی فراوان است».
نیروهای نظامی ما قابلیتهای خود را به اثبات رساندهاند، لذا دنیا بر روی آنها حساب میکند
فرماندهی کل قوا صبح روز 26 آبان ماه در هشتمین مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری در دانشگاه امام علی علیهالسلام ارتش حضور یافتند.
در این حضور که با وجود کسالت رهبری با صلابت و تاکیدات همیشگی بر حفظ اقتدار و عزت و بازدارندگی نیروهای نظامی ایران همراه بود، ایشان تصریح کردند:« زورگویان تلاش میکنند با استفاده از هنر، سیاست و نظامیگری، مانع شنیده شدن ندای اسلام ناب شوند و مردم را از اسلام بترسانند، این ندا شنیده شده و نشانهی آن، هراس روزافزون قدرتهای استکباری است.»
رهبر انقلاب در ادامه تاکید میکنند: «نیروهای نظامی ما قابلیتهای خود را به اثبات رساندهاند، لذا دنیا بر روی آنها حساب میکند و میداند آنجا که عرصهی رزمآوری نیروهای مسلح ماست، آنها سنگ تمام میگذارند.»
نکته قابل تامل در این دیدار با زهم تاکید زعیم امت اسلام بر رشد و پیشرفت و رسیدن به قله های رفیع علم و عمل است تا این داشته ها تبدیل به نقاط روشن و قابل اتکا برای کشور شود.
ایشان در پایان دیدار با دانش آموختگان دانشکده افسری اظهارداشتند: «عزیزان من! درس را خوب بخوانید، نظامیگری را بخوبی فرا بگیرید، نظامیگری را با ضوابط اسلامی و مبانی دینی همراه کنید، ابتکار کنید همچنانکه محقّقان ما، دانشمندان جوان ما در میدانهای گوناگون علمی، پدیدههای علمی را عرضه میکنند، شما هم پدیدههای نظامی را، پدیدههای سازماندهی نظامی را، پدیدههای ارتشی را، پدیدههای نوینی را که میتواند یک سازمان نظامی را به اوج اعتلاء برساند، به وجود بیاورید، ابتکار کنید و در میان خودتان آنها را رواج بدهید.»
پیشتازی در تجلیل از ورزشکاران و افتخار افرینان کشور/ سعی میکنند این ملت را در دل خود تحقیر کنند
ایشان همچنین در دیدار با گروهی دیگر از جوانان این کشور در غالب مدال آوران آسیایی و جهانی، آن هم زودتر از جشنی که دولت به آنها وعده داده بود، بار دیگر پیشتازی خود در باور به توانایی جوانان و اهمیت این موضوع را به اثبات رساندند.
دیداری که در آن چهره های محبوب جوانان همگی مجذوب چهره و کلام رهبری شدند و هریک به طریقی سعی در نزدیک تر شدن به انتظارات ایشان را دارند.
حضرت آیت الله خامنه ای در بخشی از این دیدار تاکید کردند: «ملّتها باید افتخارات خودشان را بشناسند. میبینید ملّتهایی هم که تاریخ درخشانی، گذشتهی مهمّی ندارند، برای خودشان گذشته میتراشند، تاریخ درست میکنند، شخصیت درست میکنند در فیلمهای سینمایی و امثال اینها. آنوقت ملّتی مثل ملّت ما با آن گذشته درخشان، با آن قلّهی بلندی که در طول تاریخ در تمدّن و فرهنگ و علم و انسانیت بر آن قلّه قرار گرفته، سعی شده است در طول سالهای متمادی که این ملّت را در دل خود حقیر کنند؛ میشنوید، میبینید حرفهایی که زده میشود و افتخارات ملّی نادیده گرفته میشود.»
باید روز به روز خود را قویتر کنیم
رهبر انقلاب در بازدید روز گذشته خود از نمایشگاه دستاوردهای فناوری نانو، به دشمنی قدرتهای زورگو با ملت ایران بدلیل منش مستقل سیاسی، و اجتماعی و فکری ملت اشاره کردند و گفتند: «این دشمنی در عرصههای مختلف خود را بروز میدهد، بنابراین برای دستیابی به اقتدارِ لازم، باید روز به روز خود را قویتر کنیم.»
این تنها بخشی جزئی از تاکیدات رهبر انقلاب اسلامی در رابطه با کلیدواژه هایی است که این روزها نقش اساسی در شکل گیری مزیت رقابتی کشورها در عرصه جهانی را ایفا می کند.
کلید واژه هایی که برخی مسئولین کشور با یک جستجوی ساده در بخش جستارهای سایت «خامنه ای. آی آر» به جای سرزدن مداوم و چک کردن پایگاه هایی نظیر وزارت امور خارجه آمریکا، سازمان ملل متحد، آژانس انرژی اتمی و اتحادیه اروپا خیلی خوب و جامع رویکردها و راهبردهای لازم جهت اتخاذ در تصمیم گیری های داخلی و خارجی و موضع گیری در مذاکرات دیپلماتیک را روشن می سازد.
البته شاید این روزها این سایت آنقدر ترافیک بازدید کننده خارجی داشته باشد که فرصت به مسئولین محترم نرسد ولی به هر روی می توانند بازدید از این سایت را در برنامه روزانه یا هفتگی خود قرار دهند.
گرفته است سیاهی زمانه را در بر/ چنان شده است که شیطان نمی کند باور
دوباره قصه تاریخ می شود تکرار/ دوباره قصه احزاب ، باز هم خیبر
دوباره آمده اند آن قبیله وحشی/ که می درید جگر از عموی پیغمبر
عصای کینه در آورده باز ابوسفیان/ دوباره کوفته بر قبر حمزه و جعفر
سکوت بود که مرداب ساخت از تاریخ/ سکون بود که آنش کشید بر دفتر
سکوت کردی و بر دار شد تن عمار/ سکوت کردی و تبعید شد دل بوذر
کنون مباد که شمشیر را غلاف کند/ به حیله های معاویه مالک اشتر
سکوت برد به دارالاماره مسلم را/ سکوت داد به دستان کوفیان خنجر
سکوت کردی و قاضی شریح فرمان داد/ به قتل شاه شهیدان حسین از منبر
به هوش باش به قرآن اگر سکوت کنی/ نشان حرمله هاشان شود علی اصغر
به گوش باش که این دست دوستی مکر است/ به گوش باش که از پشت می زند خنجر
بدا به ما که بیاید از آن سر دنیا/ به قصد مصلحت دین مصطفی، کافر
به چاه می بردت این طناب پوسیده/ از این شکسته پل امتحان شده مگذر
به هوش باش مبادا که سحرمان بکنند/ عجوزه هاس هوس، مطربان خنیاگر
بدا به شیعه و حاشا به غیرت من و ما/ که باز هم شود این خانه بی در و پیکر
به این خیال که مرصاد تیر آخر بود/ مباد این که نشینی گوشه سنگر
که هشت سال به لطف امام هشتم ما/نرفت یک وجب از خاک کشورم به هدر
هزار دفعه جهان شاهراه ما را بست/ هزار مرتبه اما گشوده شد معبر
که هشت سال نرفتیم زیر بار ستم/ که هشت سال جوانها یکی یکی پرپر
چقدر دل که شکسته به خاطر فرزند/ چقدر سینه سپر شد به خاطر رهبر
زمان زمانه بی دردی است میبینی/ که چشمها همه کورند و گوشها همه کر
بدا به من که اگر ذوالفقار برگردد/ در آن رکاب نباشم سیاهی لشگر
بدا به حال من و خوش به حال آنکه شده است/ شهید امر به معروف و نهی از منکر
چنین شود که کسی را به آسمان ببرند/ چنین شود که بگوید به فاطمه مادر
قصیده نام تو را برد و اشک شوق آمد/ که بی وضو نتوان خواند سوره کوثر
....